De VasoQure methode

Fysiotherapie Goes-Zuid maakt als één van de eersten in Nederland gebruik van de VasoQure methode. Deze therapie is een succesvolle behandelmethode waarmee uw beenklachten én armklachten snel verholpen kunnen worden. Veel van de klachten aan de benen ontstaan voor een belangrijk deel als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en dan vooral in de dunste vaatjes, de zogenaamde haarvaatjes. Met de VasoQure methode wordt deze circulatie gestimuleerd en treedt herstel op.

De VasoQure methode is ook zeer belangrijk bij:

Over VasoQure Goes-Zuid

Fysiotherapie Goes-Zuid heeft veel ervaring bij de behandeling van pijnlijke, rusteloze en verkrampte benen. De praktijk maakt hiervoor veel gebruik van de VasoQure methode, door de goede resultaten die zij met behulp van de therapie bereiken met patiënten.

De locatie is gesitueerd in de Zeeuwse plaats Goes in de wijk Goes-Zuid. U kunt hier in alle rust uw behandeling ondergaan.

Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor deze behandeling. Eventuele benodigde fysiotherapie behandelingen worden afhankelijk van uw verzekering, geheel/deels of niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Of deze behandeling geschikt is voor uw specifieke klachten, wordt tijdens de intake bepaald.

Vacuümtherapie, Fysio Goes Zuid

De behandeling van uw klachten

Voordat de behandeling plaatsvindt, is er een grondige screening en intake. U wordt onderzocht door een fysiotherapeut. Tijdens het onderzoek wordt middels testen en vragenlijsten nagegaan hoe de behandeling eruit komt te zien.

Fysiotherapie Goes Zuid

‘s-Gravenpolderseweg 37-A
4462 RA Goes
info@fysiogoeszuid.nl
0113-220075