Online fysiotherapie

Bij Fysiotherapie Goes-Zuid denken wij met u mee. Het is belangrijk dat we in tijden van het coronavirus uw klacht effectief kunnen behandelen. Zo is het voor onze therapeuten mogelijk om, indien u onze praktijk niet kunt bezoeken, een fysieke afspraak om te zetten naar een behandeling op afstand. Wij kunnen dan door middel van online fysiotherapie advies en oefeningen op afstand aanbieden. Zo leert u vanuit huis jouw klachten te verminderen en de oorzaken van uw klacht aan te pakken. Maar hoe werkt online fysiotherapie precies?

Aan de slag met online fysiotherapie?

Hebt u last van verkoudheidsklachten, of valt u onder de risicodoelgroep van het coronavirus? Dan kunt  u uw consult omzetten naar een online fysiotherapie consult. Zo kunnen wij u blijven helpen bij pijnklachten en begeleiding bieden op afstand met uw herstel.

Begeleiding tijdens online fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Goes-Zuid zijn gespecialiseerd in online begeleiding. Daarnaast hebben wij vanuit onze overkoepelende organisatie Fydee Vitae de beschikking over collega specialisten die bijvoorbeeld super gespecialiseerd zijn om u online te begeleiden bij een revalidatie na een operatie, of, om weer fit te worden.

Tijdens een eerste online consult worden uw klachten in kaart gebracht en bepalen we in gezamenlijk overleg welke therapeut het beste online met u aan de slag kan gaan.

In feite werkt het hetzelfde als bij een bezoek aan de praktijk. U ontvangt netjes per e-mail een afspraakbevestiging en op het tijdstip van de afspraak belt uw therapeut in.

Interesse in online fysiotherapie?

Toch liever thuis werken aan uw herstel, ondanks dat u veilig bij ons in de praktijk terecht kan komen? Dat is geen probleem! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Fysiotherapie Goes-Zuid

‘s-Gravenpolderseweg 37-A
4462 RA Goes
info@fysiogoeszuid.nl
0113-220075