fysio goes, fysiotherapie goes, fysiotherapeut goes, sportblessure, sportfysiotherapie, Goes-Zuid, fysiotherpie, fysio, Fysiotherapeut, vacuümtherapie

G-Topsporter Joannathan Duinkerke over vacuümtherapie

“Tijdens mijn behandelingen ben ik in aanraking gekomen met vacuümtherapie.  Tot op de dag van vandaag sta ik nog altijd versteld van de resultaten”

Twee gouden medailles op de Special Olympics in 2011en nu onder behandeling bij Rein-Jan en fysiotherapie Goes-Zuid. Joannathan Duinkerke, sinds kort gestopt topsporter in de G-sport bereid zich met behulp van ‘Rein’ voor op een persoonlijke doel.. In een mooie klantervaring over onder andere vacuümtherapie lees je hier meer over. Benieuwd geworden? Lees snel verder… 

“Ik ben Joannathan Duinkerke en de meeste mensen kennen mij vast als wielrenner. Ik sport al vanaf mijn 6e levensjaar en dat is in de loop der jaren steeds meer geworden tot zelfs het hoogste niveau in de G-sport.

Zo mocht ik zelfs naar de Special Olympics in Athene in 2011, waar ik zowel goud won op de wegrit als in de tijdrit. Ook werd ik Nederlands kampioen op de weg en in het veldrijden.

Sinds kort ben gestopt met topsport, omdat ik mij meer op het leven daarbuiten wil richten. Toch kan ik het sporten niet helemaal los laten en wil ik de kustmarathon in 3 uur en 30 minuten gaan lopen. Hiervoor ben ik hard aan het trainen en omdat hardlopen een blessure gevoelige sport is, kom ik om de week bij Rein-Jan in de praktijk in Goes-Zuid.

Tijdens mijn behandelingen ben ik in aanraking gekomen met vacuümtherapie.  Tot op de dag van vandaag sta ik nog altijd versteld van de resultaten en dat wanneer ik hier in ben geweest dat bij mij de pijntjes weg zijn.  Het gevoel voor mij, zodra ik in de tank lig is een soort van magie. Voor mij als sporter en iemand die veel met zijn lichaam bezig vind ik dit echt een mooie uitvinding. Wanneer je kwaaltjes hebt aan je benen of verder wilt komen in je sport, raad ik een behandeling zeker aan.”